tiistai 18. joulukuuta 2012

Graduation!

Ikimuistoinen reissu Kennesawhon on takana! Viikon mittaiseen reissuun mahtui parhaiden kavereiden jälleennäkeminen, valmistumisjuhla ja toki myös paljon lenkkeilyä Kennesaw Mountainin tutuissa maisemissa. Viikko oli tähän kaikkeen melko lyhyt aika, mutta toisaalta ei sitä paljoa tätä pidempään olisi valmistumista jaksanut yhteen putkeen juhliakaan! :)

Perjantain valmistujaisjuhla itsessään oli koko viikon kohokohta. Meidän taloustieteiden tiedekunnasta valmistui toista sataa opiskelijaa, joista kukin pääsi yksitellen neliöhatut päässä hakemaan todistuksen lavalta säkkipillien soidessa ja kättelemään yliopiston presidenttiä, tiedekunnan dekaaneja, sekä urheilijat edellä mainittujen lisäksi urheilutoimen johtajaa. Hienoa oli että myös vanhempani pääsivät katsomaan tilaisuutta paikan päällä.

Itse sain puristettua viimeiset kurssit läpi sen verran ansiokkaasti, että onnistuin valmistumaan melko harvinaisin ’cum laude’ – erityismaininnoin, mihin vaaditaan vähintään 3.5/4.0:n keskiarvoa. Valmistujaispäivän kruunasi mitä mainioin keli: 15 astetta lämmintä mittarissa ja aurinkoinen sää yllättivät positiivisesti siihen nähden, että säätiedotus lupasi alun perin sadetta!

Näin on vihoviimeinenkin lehti siis käännetty neljä ja puoli vuotta kestäneestä college-urastani Amerikassa. Jo pienenä tästä haaveilin, mutta Luojan suomana paljon enemmän sain kokea kuin koskaan uskalsin unelmoida! Nyt edessä on jouluun valmistautuminen ja totutteleminen Suomen pakkasiin, mutta tavoitteena on että tämä reissu Kennesawhon ja Amerikkaan ei jäänyt viimeisekseni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti